Christmas Time at the villa

Het verhaal ‘A Christmas Carol’ dat door de Engelse meesterverteller Charles Dickens in 1843 werd geschreven is wereldberoemd. Gierige zakenman Ebenezer Scrooge vindt Kerstmis nutteloze tijdverspilling. Totdat hij bezoek krijgt van drie geesten, die hem een inkijkje geven in zijn verleden, heden en toekomst. Scrooge beseft zich daarna hoe belangrijk het is om samen te genieten van deze heerlijke tijd en besluit een groots kerstfeest te vieren.


De gezellige groep mensen breng jij, wij zorgen voor de rest.
Villa Familla presenteert: The Great Charles Dickens Christmas Time
Een warm winterfeest, in de traditionele Engelse kerstsetting alsof je in een plaatje van een Dickens-boek bent gestapt, vier je van donderdag 8 december tot en met donderdag 22 december in onze villa. Breng je liefste familie en vrienden of je leukste collega’s mee en geniet samen van de sprookjesachtige sfeer. Let op! Inschrijving gaat per groep van minimaal 20 tot maximaal 90 personen. Per arrangement verschillend.

Arrangementen

Raise your glasses.
The Great Charles Dickens Christmas Dinner
Onze keukenbrigade belooft ieders smaakpapillen te strelen met een culinair driegangendiner inclusief een passend wijnarrangement. Schuif aan, hef het glas en laat het je smaken. Merry Christmas!
Aanvang: 18.00 uur - einde: 23.00 uur
Dit arrangement is te reserveren vanaf 20 personen tot maximaal 40 personen.
Vega, vlees of vis en eventuele dieetwensen graag doorgeven bij de reservering.

Walking in a winter wonderland
The Great Charles Dickens Winter Barbecue
In de feeëriek verlichte villatuin knispert het hout in de vuurkorven en flonkeren lichtjes in de bomen, terwijl onze chef lekkere gerechten voor je bereidt op de barbecue. Ongedwongen en super knus. Nog een bordje of ‘ho-ho-ho’?
Aanvang: 18.00 uur - einde: 23.00 uur
Dit arrangement is te reserveren vanaf 30 personen tot maximaal 60 personen.
Vega, vlees of vis en eventuele dieetwensen graag doorgeven bij de reservering.

Underneath the mistletoe
The Great Charles Dickens Chistmas Bubble
Gezellig borrelen met finger food. Kom op sjiek of trek je foute kersttrui aan en kom gezellig borrelen. Ons team schenkt de glazen nog eens vol en gaat rond met een keur aan warme, koude, hartige en zoete gerechtjes. Wie je onder de mistletoe aantreft? Dat bepaal je natuurlijk lekker zelf.
Aanvang: 18.00 uur - einde: 23.00 uur
Dit arrangement is te reserveren vanaf 40 personen tot maximaal 90 personen.
Vega, vlees of vis en eventuele dieetwensen graag doorgeven bij de reservering.


Extra Kerst-entertainment
Samen lachen, meezingen en misschien zelfs een dansje wagen? Voor The Great Dickens Christmas hebben wij smaakvol kerst-entertainment voor je in de villa. Kies uit de volgende mogelijkheden:


Entertainment A: All I want for X-mas is you
Een speciaal voor jouw gezelschap op maat gemaakte dinnershow
De gastvrouw van de avond is tevens een ervaren zangeres en cabaretière. Samen met haar pianist brengt ze een persoonlijk lied met een kleine conference. Gaat die over een van de gasten die je in het zonnetje wilt zetten of over de hele groep? Dat bepaal je zelf. Vervolgens zingt ze verzoekjes, kun je kiezen voor een (op maat gemaakte) kerstquiz, is er een live kerst sing-along en het grappige kerstballenbal.


Entertainment B: Silver bells, it's Christmas time in the city
Dinnershow
De gastvrouw van de avond is tevens een ervaren zangeres en cabaretière. Samen met haar pianist zingt ze verzoekjes, doe je de kerstquiz, is er een live kerst sing-along en het grappige kerstballenbal.

Entertainment C: Rocking around the Christmas tree
Troubadour
Een charmante jongere versie van Scrooge wacht je op met zijn gitaar en zingt gedurende de avond kerstliedjes en verzoekjes uit repertoire van vroeger en nu.

Entertainment D: Picture this X-mas
Photo booth
Samen met je vrienden of collega’s op de foto kan voor hilarische plaatje zorgen. Leg mooie herinneringen vast in onze photo booth corner.


Download hier The Great Charles Dickens Christmas Time  arrangementen & entertainment

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram