Trouwen? Ja, ik wil!
Mooiste trouwlocatie van Tilburg


OFFERTE Aanvragen

Rent-A-Villa

Verhuur
Voor veel activiteiten biedt de villa - met haar twee professioneel uitgeruste keukens - en de villatuin een inspirerende locatie. Bijvoorbeeld als  werk-, vergader-, workshop- en presentatieplek of om (zakelijke) gasten te ontvangen.

Capaciteit
We verhuren de tuin, serre en verdere binnenruimtes die qua capaciteit variëren van 2 tot 150 personen. Huur is al mogelijk vanaf 1 uur.

Eten en drinken
Zorg voor catering nemen we je desgewenst uit handen. Voor dat laatste werken we samen met de Bourgondische koks van het Tilburgse horeca -en familiebedrijf De Burgerij. Gezamenlijk koken, bijvoorbeeld als onderdeel van teambuilding, is ook mogelijk. Onze keukens lenen zich daar prima voor.

Wat we niet doen
Luide (versterkte) muziek is niet wenselijk bij Villa Familla.

Bereikbaarheid
Villa Familla ligt in het centrum van Tilburg op 200 meter van het station, te midden van het zogenaamde Dwaalgebied met leuke winkeltjes, musea en galeries. Als je met de auto komt kun je parkeren in parkeergarage Knegtel en loop je in ongeveer 3 minuten naar de villa.


Vier-Het-In-De-Villa 

Een familiefeest, jubileum, reünie, huwelijksvoltrekking, babyshower of receptie staat of valt met de locatie. Villa Familla is - met haar twee professioneel uitgeruste keukens en de villatuin - bij uitstek geschikt om het leven te vieren.


DROOOM-Villa

Het grote belang van samenwerking tussen de drie O’s (van ondernemers, onderwijs en overheid) voor onze samenleving, is logisch en inmiddels ruimschoots bewezen. Ook Villa Familla wenst aan deze positieve collaboratie een steentje bij te dragen en leent zich er als locatie uitstekend voor.

Wij kijken graag voorbij de kaders van de reguliere jeugdzorg. Om deze visie succesvol uit te rollen zoeken we integratie met andere domeinen. Ons hogere doel, te weten levensvreugde en gezinsgeluk voor elk gezin, kunnen we namelijk alleen bereiken door ons te verbinden met diverse stromingen binnen de maatschappij.

Vandaar de nadrukkelijke vraag om contact met
ondernemers,
scholen,
werkgevers,
woningcorporaties,
sportclubs
en natuurlijk de gemeente.

Wellicht borrel je zelf al van ideeën die je met ons wilt delen. Misschien heb je een droom,  tips of een voorstel?
Hierbij de uitnodiging om vrijblijvend eens een kopje koffie komen drinken en van gedachten te wisselen. Als we onze kennis en ervaring delen is er een scala aan gezamenlijke doelen te bereiken, waarmee we voor veel mensen het verschil kunnen maken.


OFFERTE Aanvragen

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram